Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
                 

Operaquiz

April 2018Denne CD-indspilning er præmien i den aktuelle operaquiz.

På denne side bringer vi med jævne mellemrum en operaquiz, hvor der hver gang kan vindes en spændende CD-indspilning.

Kun foreningens medlemmer kan deltage. Du er ikke logget ind som medlem. For at gøre det, klik på knappen [Log-ind]. Log-ind proceduren kræver medlemsnummer og password. Vend tilbage til operaquizzen og skriv dit svar.

Hvilket operahus?

Operahuset ligger i hovedstaden i et land med 44 mill. indbyggere. Af National Geografic er huset klassificeret som det tredje bedste operahus i verden og anses akustisk for at være blandt de fem verdensbedste koncertsteder, sammen med bl.a. Konzerthaus Berlin, Wiener Musikverein og Concertgebouw i Amsterdam.

Det nuværende operahus, der erstattede det oprindelige teater fra 1857, blev inviet i 1908 med Giuseppe Verdis Aida. Teatrets alegoriske loftfreskoer blev i 1966 malet af Raúl Soldi. I 2005 blev teatret lukket på grund af renovering, der varede 5 år. Det blev genåbnet i maj 2010 med en gallakoncert hvor der bl.a. opførtes uddrag fra Puccinis La Bohème og Tjajkovskijs Svanesøen.

Teatrets navn på lokalt sprog henviser til en berømt navigatør og opdagelsesrejsende.


 Løsningen skal være os i hænde senest 31. maj 2018.

Blandt afsendere af de korrekte svar trækker vi lod om CD-albummet A tribute to Gilbert Duprez med operaarier sunget af den amerikanske tenor John Osborn.

 

Seneste operaquiz


se løsningen

Vi har fået et rekordstort antal korrekte svar på den seneste operaquiz. Blandt dem har vi ved hjælp af lodtrækning fundet en vinder: Niels Kjær Nielsen fra Odder. Hun modtager CD-albummet Amor fatale med den lettiske verdenssopran Marina Rebeka. Vi siger tillykke med gevinsten!

Albummet sendes med posten én af de nærmeste dage.

Løsningen på quizzen kan du se her.

 

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk