Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap
                 

Operaquiz

Januar 2018Denne CD-indspilning er præmien i den aktuelle operaquiz.

På denne side bringer vi med jævne mellemrum en operaquiz, hvor der hver gang kan vindes en spændende CD-indspilning.

Kun foreningens medlemmer kan deltage. Du er ikke logget ind som medlem. For at gøre det, klik på knappen [Log-ind]. Log-ind proceduren kræver medlemsnummer og password. Vend tilbage til operaquizzen og skriv dit svar.

Hvilken operasanger?

Sangeren er født i en by, lagt i ruiner af et af de voldsomste bombardementer under 2. verdenskrig. Hans mor var frisør, hans far var køkkenchef. Efter forældrenes skilsmisse har han i en årrække boet hos sin bedstemor, der vækkede hans interesse for musik. I denne periode sang han i et drengekor, knyttet til en af sin fødebys berømte kirker.

Siden sin debut i 1988 på Statsoperaen i Berlin har han været medlem af dette ensemble. Syv år senere debuterede han på MetropolitanOperaen i New York, hvor han indtil nu har optrådt hver eneste sæson og sunget 18 forskellige roller i over 160 forestillinger. Han betragter dog Statsoperaen Unter den Linden som sit stamoperahus – med dette kompagni har han sunget de største partier i sin imponerende karriere, herunder tre berømte konge-roller: Kong Heinrich i Lohengrin, Kong Marke i Tristan og Isolde og Kong Filip II i Don Carlos.

Han har modtaget to Grammy-priser for sine indspilninger af Mestersangerne og Tannhäuser og blev af Musical America tildelt titlen Årets Vokalist i 2002. For hans rolle i Boris Godunov udnævnte de tyske operakritikere ham som Årets sanger, og han vandt i 2009 ECHO Klassik-prisen (tysk pendant til Grammy) for sin CD med operaarier og duetter.


 Løsningen skal være os i hænde senest 10. februar 2018.

Blandt afsendere af de korrekte svar trækker vi lod om CD-albummet L'Espoir (Håbet) med belcanto-arier sunget af den amerikanske tenor Michael Spyres.

 

Seneste operaquiz


se løsningen

Vi har fået et rekordstort antal korrekte svar på den seneste operaquiz. Blandt dem har vi ved hjælp af lodtrækning fundet en vinder: Anne Grethe Skov-Nielsen fra Aarhus C. Hun modtager CD-albummet Romanza med det russiske sangerpar Anna Netrebko og hendes husbond Jussi Ejvazov. Vi siger tillykke med gevinsten!

Albummet sendes med posten én af de nærmeste dage.

Løsningen på quizzen kan du se her.

 

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk