Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Operaquiz

maj 2023
Denne CD-indspilning er præmien i den aktuelle operaquiz.

På denne side bringer vi med jævne mellemrum en operaquiz, hvor der hver gang kan vindes en spændende CD-indspilning.

Kun foreningens medlemmer kan deltage. Du er ikke logget ind som medlem. For at gøre det, klik på knappen [Log-ind]. Log-ind proceduren kræver medlemsnummer og password. Vend tilbage til operaquizzen og skriv dit svar.

Hvilken kulturevent?

Denne event fandt for første gang sted i juli 1990 i en sydeuropæisk hovedstad i forbindelse med en sportsbegivenhed, og blev globalt set af et tv-publikum på omkring 800 millioner mennesker, som forårsagede den største hype i klassisk musiks historie nogensinde. Indspilningen af eventen blev det bedst sælgende klassiske album overhovedet og førte yderligere til lignende arrangementer i 1994, 1998 og 2002. 

Eventens hovedaktører var kendt i forvejen, men har aldrig før optrådt sammen. Deres enorme popularitet resulterede i 39 tilsvarende optrædener over hele verden – den sidste i 2003 i Columbus, Ohio.


                                        

                                                

Løsningen skal være os i hænde senest 31. maj 2023.

Blandt afsendere af de korrekte svar trækker vi lod om et CD-albumemt Il tenore med operaarier sunget af Freddie De Tommaso.

 

Seneste operaquiz


se løsningen

Vi har kun modtaget mange korrekte svar på den seneste operaquiz. Ved lodtrækning har vi fundet en vinder, Tove Michaelsen fra Mårslet, der modtager CD-albumet Baritenor med operaarier sunget af Michael Spyres.
Vi siger tillykke med gevinsten!

Albummet sendes med posten en af de nærmeste dage.

Løsningen på quizzen kan man se her.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk