Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 4

Sommer 2014
Trykt nyhedsbrev – er det nødvendigt?

publiceret: 20.05.2014 10:30

Til trods for at over 520 medlemmer har en aktiv e-mailadresse og herved adgang til computer, nøjes kun knap 100 af dem med at læse nyhedsbrevet i elektronisk form. Resten vil gerne modtage den trykte version af nyhedsbrev med posten.

Det er ingen hemmelighed, at foreningen har enorme porto-omkostninger. Sidste års regnskab viser udgift på 36.000 kr. alene på postforsendelser = 26% af det årlige driftsbudget. En del af de penge vil vi gerne kunne spare.

Derfor opfordrer vi medlemmerne til igen at overveje om det er nødvendigt at modtage nyhedsbrevet på papir. Som bekendt kan indholdet af brevet læses på vores hjemmeside – endda et par dage før postafsendelse af den trykte udgave. Man kan også selv udskrive brevet i den form, det er skabt, ved hjælp af en pdf-fil, der ligger på nettet (det sidste valg under menupunktet Nyhedsbrev). Det eneste redskab, der kræves, er Acrobat Reader, som gratis kan downloades fra Adobe – linket er placeret nederst på samme side som brevet. Samme sted ligger der en knap hvor man kan fravælge modtagelse af det trykte nyhedsbrev.

Vi håber på medlemmernes positive reaktion desangående – selv en lille besparelse vil forøge vore muligheder for ekstra aktiviteter til glæde for hele medlemsskaren.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk