Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 5

September 2014
Thaïs

Thaïs på CD og DVD

publiceret: 24.08.2014 10:30

Vi fortsætter traditionen med at tilbyde medlemmerne en attraktiv og prisbillig operaindspilning. Da interessen for Massenets Don Quichotte var stor blandt foreningens medlemmer, hvor både foredraget om værket og operaindspilninger på CD og DVD, som vi havde tilbudt i forbindelse med Den Jyske Operas forestillinger, var et kæmpe tilløbsstykke, har vi besluttet at tilbyde endnu et værk af denne franske komponist. Valget faldt på Massenets opera Thaïs, som også skabte international opmærksomhed.

DVD-optagelsen stammer fra Metropolitan Operaen i New York og har den amerikanske diva Renée Fleming i titelrollen. Partiet som Athanaël synges af den amerikanske baryton Thomas Hampson og Michael Schade synger Nicias. Indspilningen kan tilbydes på DVD til 190 kr. – normalprisen er 289 kr.).

Både Renée Fleming og Thomas Hampson i hovedrollerne samt Giuseppe Sabatini som Nicias findes på en CD-indspilning fra DECCA. Den kan erhverves for 160 kr. mod normalprisen på 229 kr.

Indspilningerne kan bestilles på den vedlagte servicekupon eller på den elektroniske kupon på nettet og afhentes 15. september eller 21. oktober til foreningens kommende arrangementer i FO-byen. Skiverne kan også bestilles til forsendelse med posten mod et gebyr på 40 kr. Bestillingsfristen udløber den 20. september. Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet.

Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi de pågældende indspilninger. Og det kan tage lidt tid, afhængig af leveringsstatus.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk