Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 5

September 2015
For enden at tunnellen

For enden af tunellen

publiceret: 30.08.2015  9:30

Den anmelderroste børneforestilling For enden af tunellen vender tilbage til rampelyset.

Tom er 10 år. Han lukker sig inde og elsker at lege med to figurer, som han har fået af sin morfar. Hans mor og far er bekymret og gør alt, hvad de kan, for at deres dreng ikke skal være ensom. Men Tom har det svært i en hverdag, hvor der er alt for meget, han ikke kan leve op til. Han har det bedst, når han tegner - helte og drager, konger og dronninger – for i den verden behøver han ikke at forholde sig til skolen, forældrene og vennerne.

Operaen er skrevet af Peter Navarro-Alonso. Den tager udgangspunkt i arier og duetter fra Mozarts Tryllefløjten, men bearbejdet og rekomponeret gennemgribende. Musikkens samspil med de visuelle virkemidler suger publikum helt ind i Toms hoved, og børnene oplever både Toms udfordringer og sejre på helt nært hold.

Operaen spilles torsdag 17. september kl. 17 i Filuren i Musikhuset Aarhus samt 13. november kl. 16 og 14. november kl. 13 og 15.30 i Den Jyske Operas lokaler i Frichsparken. Billetter á 90 kr. kan købes i Musikhusets Billetsalg eller på nettet.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk