Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

November 2016
Norma

Norma på CD og DVD/BluRay

publiceret: 12.11.2016  9:30

Da vores seneste indspilningstilbud med Askepot blev mødt med stor interesse blandt medlemmerne, vover vi pelsen en gang til og tilbyder endnu en opera af Vincenzo Bellini. Valget falder denne gang på Norma, som betragtes som et af bel canto-traditionens højdepunkter, og hvor sopranarien Casta diva er en af de mest kendte arier fra det 19. århundredes operarepertoire.

DVD-/BluRay-optagelsen stammer fra Teatro Regio i Parma og har June Anderson, Daniela Barcellona, Shin Young Hoon og Ildar Abdrazakov på rollelisten. Den er udgivet af pladeselskabet Arthaus i serien Legendary Performances. Europa Galante-orkester og Kor fra Verdi-festivalen er dirigeret af Fabio Biondi.

CD-indspilningen er den verdensberømte optagelse fra Decca med sin all star-besætning bestående af Joan Sutherland (Norma), Montserrat Caballé (Adalgisa), Luciano Pavarotti (Polione) og Samuel Ramey (Oroveso). Den Wa-lisiske Operas Kor og Orkester dirigeres af Richard Bonynge.

Både CD- og DVD-indspilning kan erhverves for 159 kr. stykket. BluRay-sættet er 20 kr. dyrere og koster 179 kr. stykket, Skiverne kan bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller pr. brev eller postkort. De bestilte indspilninger kan afhentes i januar til vores arrangement i FO-byen eller nytårstaflet i Musikhuset. Pladerne kan også bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr.

Bestillingsfristen udløber 5. december. Alle ordrer skal forudbetales og de effektueres samlet. Husk venligst at foreningen ikke har noget pladelager – først når vi kender omfanget af bestillingerne køber vi indspilningerne.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk