Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

November 2014
Nytårstaffel

Nytårstaffel 2015 i Musikhuset Aarhus

publiceret: 22.10.2014 10:30

Vores tilbagevendende nytårsarrangement, Nytårstaffel, finder igen sted i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus, lørdag 24. januar 2015 kl. 13.

Den festlige buffet, som i år serveres i Musikhusets egen kantine, består af forskellige forretter, lune kød- og fiskeretter, grønsager, garniture, diverse kolde salater og hjemmebagt brød. Til dessert serveres ost, kager og frugt – dertil te og kaffe. Drikkevarer, såsom vin, øl, sodavand, er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i restaurantens bar.

Programmet vil udover underholdning i form af en operaquiz med præmier, også rumme en overrækkelse af studielegat, som tildeles en ung talentfuld sanger m/k. Vi antager at legatmodtageren vil kvittere for udmærkelsen med en lille koncert med operaarier og sange. Koncerten slutter nytårsarrangementet.

Tilmelding til taffelet kan foretages på servicekuponen eller direkte på vores hjemmeside på internettet (under bestilling). Prisen er 2230 kr. pr. person. For at give flest medlemmer mulighed for at deltage i taffelet er vi nødt til at begrænse antallet af gæster til kun én person, der udover medlemmet selv kan tilmeldes arrangementet. Hvis der er tale om en samlet bestilling, hvor alle har et gyldigt medlemskab, må oplysning om de andre personers navne og medlemsnumre følge med. Da Kammermusiksalen kun har plads til 120 personer, vil rækkefølgen af tilmeldinger være afgørende for deltagelse i arrangementet. Fristen for tilmelding udløber søndag 4. januar.

Vi udsender ingen bekræftelse på deltagelse i taffelet, men kontakter kun medlemmerne hvis nytårsarrangementet bliver overtegnet. Adgangsbilletter postsendes medio januar 2015 vedlagt det næstkommende nyhedsbrev. /p>

OBS! Da der er store festligheder i Musikhuset den dag, bliver Musikhuset lukket for offentligheden, så kun indgangen fra Skovgårdsgade kan benyttes.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk