Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 6

November 2017
Godt Nytår!

Nytårstaffel 2018

publiceret: 26.10.2017  22:50

Vores tilbagevendende nytårsarrangement, Nytårstaffel, finder igen sted i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus, lørdag 27. januar 2018 kl. 13.

Den festlige buffet, som serveres i Musikkonservatoriets egen kantine, består af blinis med rejer og urtecreme, lakse-cannelloni med rugbrødschips, serranoskinke med basilikumpesto, hønsesalat med bacon og asparges, langtidsstegt kalvefilet serveret med gulerødder stegt med timian og appelsin, kyllingebryst krydret med honning og sesam, serveret med nudelsalat og rodfrugtgratin, brie med nødder i sirup, vandbakkelser med krydret ostecreme, cheesecake. Dertil hjemmebagt brød og smør, te og kaffe. Drikkevarer, såsom vin, øl, sodavand, er ikke inkluderet i prisen, men vil kunne købes separat i kantinens bar.

Programmet vil udover underholdning i form af en operaquiz med præmier, også rumme en overrækkelse af studielegat, som tildeles en ung talentfuld sanger m/k. Vi antager at legatmodtageren vil kvittere for udmærkelsen med en lille koncert med operaarier og sange. Koncerten slutter nytårsarrangementet.

Tilmelding til taffelet kan foretages direkte på vores hjemmeside på internettet (under bestilling). Man kan også sende os et brev eller et postkort med tilmeldingen. Prisen er 240 kr. pr. person. Da Kammermusiksalen kun har plads til 120 personer, vil rækkefølgen af tilmeldinger være afgørende for deltagelse i arrangementet.

Fristen for tilmelding udløber lørdag 6. januar. Vi udsender ingen bekræftelse på deltagelse i taffelet, men kontakter kun medlemmerne hvis nytårsarrangementet bliver overtegnet.

Adgangsbilletter postsendes medio januar 2018 vedlagt det næstkommende nyhedsbrev.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk