Medlem log-ind     
til forsiden indhold send os en mail find os på Facebook sitemap

Nyhedsbrev Nr. 1

Januar 2017
Dinara Aljeva

Dinara Aljeva på CD og DVD

publiceret: 9.01.2017  9:30

Et af programpunkterne på julehygge-arrangementet i de-cember var en operakoncert på storskærm med den aserbajdsjanske sopran Dinara Aljeva. Hendes optræden har begejstret mange medlemmer, som gerne ville købe denne koncert.

Vi kan skaffe koncerten med Aljeva på DVD og tilbyde den til alle interesserede. Det er en live-optagelse fra Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva, hvor Alijeva synger arier og sange af Charpentier, Giordano, Massenet, Cilea, de Falla, Lehár og Bernstein.

De medlemmer, der ikke har en DVD-afspiller, behøver ikke at føle sig snydt. De kan bedømme Aljevas sangkunst på en CD med italienske operaarier af Verdi, Puccini, Cilea og Catalani.

DVD-indspilningen kan erhverves for 170 kr. stykket. CD-albummet er billigere og koster 140 kr. Skiverne kan inden 25. januar bestilles på den elektroniske kupon på nettet eller pr. brev eller postkort.

De bestilte indspilninger kan afhentes til nytårstaflet i Musikhuset eller til vores arrangement i FO-byen i februar. Pladerne kan også bestilles til forsendelse med posten mod et forsendelsesgebyr på 40 kr.

Den Jyske Operas Venner ▪ Agernvænget 4 ▪ 8330 Beder ▪ tlf. 2460 7593 ▪ mail@djo-venner.dk